Beslenme ve Diyet

Yayınlama Tarihi >> 26.10.2016 14:08:01

Kilo problemlerinin her geçen gün arttığı bir dönemde sorunlarınızı uzman bir kadro ile çözmek için buradayız.

Obezite başta olmak üzere;


Zayıflık, 


Diyabette Beslenme, 


Hipoglisemide ( Şeker Düşüklüğü) Beslenme,


Böbrek Hastalıklarında Beslenme, 


Kalp Hastalıklarında Beslenme,


Yüksek Tansiyonda Beslenme


Gebelikte Beslenme, 


Emziklilikte Beslenme, 


Çölyak hastalığında beslenme gibi durumlar için kişiye özel programlar hazırlayarak, kişisel takipler yapıyoruz. Çünkü herkesin metabolizması farklıdır, başkası için hazırlanan bir program size asla uymaz.


Bilimsel yenilikleri sürekli takip ederek, çağımıza uygun tedavi yöntemlerini, kişinin sağlığını bozmayacak aksine iyileştirecek şekilde uyguluyoruz. 


OBEZİTE

Dünya sağlık örgütü ( DSÖ) kriterlerine göre obezite hastalık olarak tanımlanır. Bu tanımlamadan yola çıkarak artık zayıflamak, görsel olarak incelmenin yanında sağlığınızı iyileştirmek için atmanız gereken bir adım olarak da değerlendiriliyor.


Zayıflama, tartıya çıktığınızda rakamların düşmesi değil yağ kütlenizin tespit edilerek her tartıda yapılan özenli analiz ile yağ kaybının sağlanmasıdır. Yağ kaybetmeden verdiğiniz her kilo kas ve su kaybına neden olur bu da her geçen gün sizi daha bitkin daha isteksiz daha yorgun hale getirir. Yüz bölgesinde sarkmalar ve çökmeler olur. Tırnak kırılmaları saç dökülmeleri görülür ve daha da vahimi sizi kalp krizlerine hatta ölüme bile götürebilir.


Oysaki yağ kütlesini azaltarak verilen her bir kilo sizin kendinizi her geçen gün daha iyi hissetmenizi sağlar. Uykularınız düzene girer. Yürümeleriniz, eğilmeleriniz, hareketleriniz kolaylaşır, enerjiniz artar. Eğer kilo verirken bu iyilik halleri olmuyorsa yanlış kilo veriyorsunuz demektir.


Bizler, zayıflama ilaçlarının, uzman olmayan kişilerce yapılan zayıflama cihazı uygulamalarının, kontrolsüz bitkisel tedavilerin ve ilaçların arttığı bu dönemde bunların aksine, sağlıklı ve geleceğe yönelik bilimsel olarak kabul görmüş uygulamalar yapabilmek için savaş veriyoruz. 


Unutmayın bugün yapılan bir hata birkaç yıl sonra istenmeyen sonuçlar doğurabilir.


KEŞKE DEMEMEK İÇİN LÜTFEN SAĞLIĞINIZA BUGÜN ÖNEM VERİN.



Beslenme ve Diyet Polikliniği Diyetisyenlerimiz



6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgilendirmeye buradan ulaşabilirsiniz