Davraz Yaşam Hastanesi'ne Devlet Teşekkürü

Yayınlama Tarihi >> 13.3.2019 15:34:58

Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda çeşitli etkinliklerle kutlanan vergi haftasını takiben Isparta Defterdarı Nazım KAYA ve Defterdarlık İdari Kadrosu görevlilerinden oluşan bir heyet Davraz Yaşam Hastanesini ziyaret ederek, 2017 vergilendirme dönemi kurumlar vergisi Isparta il geneli ilk 100 mükellef sıralamasında listeye giren Davraz Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Bayram GÜVEN ve Başhekim Uzm.Dr.Erdoğan SEVÜK’e teşekkür ederek belge takdim etmişlerdir.

Törende bir konuşma yapan Defterdar Nazım KAYA, “Vergi yükümlülüklerinizi zamanında yerine getirmede göstermiş olduğunuz üstün gayret ve vatandaşlık duyarlılığınızdan dolayı Davraz Yaşam Hastanesi’ni tebrik ve teşekkür ediyor, çevremizden de başarılı sağlık hizmetlerini memnuniyetle müşahede ettiğimiz bu değerli sağlık kuruluşumuzun bundan sonra da başarılarının ve ülke ekonomisine katkılarının devamını diliyoruz” dedi. Daha sonra söz alan Davraz Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Bayram GÜVEN ve Davraz Yaşam Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Erdoğan SEVÜK, “Vatanını en çok seven, çok çalışarak milletine, çok vergi ödeyerek devletine karşı sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye çalışandır. Bizler bu anlayışla Davraz Yaşam Ailesi olarak gül kokulu Isparta’mızda on yılı aşkın süredir verdiğimiz kaliteli ve bilimsel sağlık hizmetlerimizin yanı sıra devletimize ve milletimize karşı sorumluluklarımızın bilincinde devlet terbiyesi ile yetişmiş bireylerin oluşturduğu bir kurum olarak vergi ödemenin en önemli vatanseverlik göstergelerinden biri olduğu inancımızla, bu husustaki hassasiyetimizin gereklerini yerine getirme çabalarımıza karşılık bu durumun Devletimiz tarafından da belgelenerek Sayın Defterdarımız tarafından kurumumuzun onore edilmesinden gurur duyduk. Kendilerine ve bu anlamlı ziyarette hastanemizi şereflendiren Defterdarlık İdari Kadrosuna teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bu vesile ile Davraz Yaşam Ailesi olarak tüm halkımıza sağlıklı günler diliyoruz” dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgilendirmeye buradan ulaşabilirsiniz